Styrelse och revisor

Styrelsen besitter betydande kunskaper inom företagsledning, juridik och ekonomisk styrning samt innehar en grundlig förståelse för fastighetsutveckling och fastighetsförvaltning.

Gunnar Isaksson Styrelseordförande

Studerat ekonomi vid University of Warwick
Gunnar har mångårig erfarenhet från fastighetsbranschen och är idag vd och grundare av Investmentaktiebolaget Cyclops. Han var tidigare vd och grundare av Hestia-gruppen.
Aktieinnehav: 112 500 (genom bolag).

Olof Pergament Styrelseledamot

M.Sc. i Real Estate and Construction Management vid KTH, Stockholm
Har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och är idag vd för House Be AB. Var tidigare vice vd för Westerlind Fastigheter AB och förvaltningschef på Amasten Holding AB.
Aktieinnehav: 0.

Bernt Johansson Styrelseledamot

Masterexamen i ekonomi vid Lunds universitet
Bernt har lång erfarenhet från industriell verksamhet och har tidigare arbetat på ABB och SKF. Är idag styrelseordförande för ArosHolm-gruppen.
Aktieinnehav: 101 000 (personligen och genom bolag).

Börje Hed Styrelseledamot

Teknologie doktor i transportteknik vid Lunds tekniska högskola
Mångårig erfarenhet från transport- och fastighetsbranschen och är idag vd för Cabrero AB samt Cartagena AB.
Aktieinnehav: 100 000 (genom bolag).

Revisor

Fredric Hävrén Revisor

Född: 1971

Civilekonom, Linköpings Universitet

Fredric är auktoriserad revisor och partner inom EY och helt specialiserad på fastighetsområdet med mer än 20 ås erfarenhet från revision och konsultation inom fastighets- och byggbranschen. Fredric har stor börserfarenhet och är bland annat huvudansvarig revisor för Klövern, HEBA och Magnolia. Andra väsentliga uppdrag som Fredric har är Unibail Rodamco Sverige, Nordisk Renting, Bygga Bostäder och Byggvesta.

Krona Public Real Estate AB

Krona Public Real Estate äger och utvecklar det norska utbildning- och kulturcentret Krona som är belägen i staden Kongsberg, cirka en timmes bilfärd från centrala Oslo.