Ledning

Ledningen har många års erfarenhet av ekonomistyrning, teknisk förvaltning och projektutveckling.

Sven I Hegstad VD

Auktoriserad revisor med en master i ekonomi och redovisning från Norges Handelshögskola i Bergen.

Sven har över 15 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Sven jobbar i dag som VD för Pareto Business Managment AS som förvaltar fastigheter till ett värde av cirka 45 miljarder kronor. Han har tidigare arbetat för KPMG och PwC och är auktoriserad revisor. Han har i tillägg flera styrelseuppdrag i bolag som är etablerade av Pareto Securities Project Finance.

Tel: +46 8 402 5382

E-post:  [email protected] 

Ingeborg Magnusson Investerarrelationer

Ekonom med magisterexamen samt fil.kand. i rättsvetenskap, Stockholms Universitet

Ingeborg har mångårig erfarenhet från finansbranschen och är ansvarig för bolagets relationer med investerare. Ingeborg har tidigare arbetat för Pareto Securities i New York och Stockholm med inriktning på marknadsföring och public relations.

E-post: [email protected] 

Marius Håbu Kristoffersen Teknisk förvaltare

Utbildning inom el- och fastighetsförvaltning

Marius ansvarar för teknisk förvaltning på delar av Paretos norska förvaltningsbestånd. Marius har arbetat som teknisk fastighetsförvaltare hos Pareto i över fyra år och dessförinnan tolv år på Fredriksborg Eiendom som verksamhetschef och fastighetsförvaltare.

E-post: [email protected] 

Malin Nordby Kristoffersen Finansiell förvaltning, Norge

Ekonomiprogrammet från Oslo Metropolitan University

Malin är anställd på Pareto Business Management där hon ansvarar för den löpande finansiella förvaltningen hos flertalet av de fastighetsbolag som Pareto förvaltar i Norge. Tidigare har Malin arbetat som revisor på infront ASA.

E-post: [email protected] 

Krona Public Real Estate AB

Krona Public Real Estate äger och utvecklar det norska utbildning- och kulturcentret Krona som är belägen i staden Kongsberg, cirka en timmes bilfärd från centrala Oslo.